Hyppää sisältöön
Gluteenittomat cookiet

Gluteenittomat suklaacookie-keksit

Gluteeniton
yli 60 min
g
Ainesosat
0.150 kg tummaa suklaata (gluteeniton)
0.180 kg Sunnuntai Leivontamargariinia
0.100 kg fariinisokeria
0.040 kg sokeria
1 kpl kananmunia
0.160 kg Elovena Gluteenitonta täysjyväkaurajauhoa
0.005 kg leivinjauhetta
0.001 kg ruokasoodaa
Valmistusohje
  1. Ota margariini huoneenlämpöön ajoissa. Rouhi suklaa.
  2. Vatkaa margariini ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muna ja sekoita.
  3. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää vaahdon joukkoon.
  4. Kääntele lopuksi sekaan rouhittu suklaa. Jätä taikina kulhoon ja laita päälle kelmu. Anna taikinan levätä jääkaapissa vähintään 30 minuuttia.
  5. Lämmitä uuni 175 asteeseen Ota taikinasta ruokalusikalla noin 30 gramman nokareita. Pyöritä nokareet palloiksi ja asettele väljästi pellille. Taikina leviää paistettaessa.
  6. Paista keksejä uunin keskitasolla 10-15 minuuttia. Keksit ovat valmiita, kun ne alkavat kovettua reunoilta, mutta ovat vielä pehmeitä keskeltä.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku