Hyppää sisältöön
Gluteenittomat maapähkinävoi-suklaakaurakeksit

Gluteenittomat maapähkinävoi-suklaakaurakeksit

Gluteeniton
alle 30 min
g
Ainesosat
0.150 kg Sunnuntai Leivontamargariinia
0.100 kg fariinisokeria
0.040 kg sokeria
1 kpl kananmunia
0.150 kg Elovena Gluteenitonta täysjyväkaurajauhoa
0.070 kg Elovena Gluteenittomia isoja kaurahiutaleita
0.005 kg leivinjauhetta
0.001 kg ruokasoodaa
0.070 kg maapähkinävoita
0.200 kg leivontamaitosuklaata
Valmistusohje
  1. Vatkaa huoneenlämpöinen, paloiteltu margariini ja sokerit vaaleaksi vaahdoksi noin 5 minuutin ajan.
  2. Vatkaa joukkoon huoneenlämpöinen kananmuna.
  3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muutamassa erässä taikinan joukkoon.
  4. Sekoita lopuksi joukkoon maapähkinävoi ja rouhittu suklaa.
  5. Pyörittele taikinasta taikinapalloja (á 30 g) leivinpaperilla vuoratulle pellille.
  6. Paista 175-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku