Hyppää sisältöön

Gluteenittomat kaura-perunarieskat

Gluteeniton
Laktoositon
Maidoton
g
Ainesosat
0.400 l vettä
0.080 kg perunahiutaleita
0.090 kg Elovena Gluteenitonta täysjyväkaurajauhoa
0.050 kg Sunnuntai Juokseva rypsiöljyvalmistetta
0.003 kg suolaa
Valmistusohje
  1. Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen.
  2. Kiehauta vesi. Sekoita joukkoon perunahiutaleet. Lisää kaurajauhot, Sunnuntai Juokseva ja suola. Sekoita taikina puuhaarukalla tasaiseksi.
  3. Jaa taikina osiin ja taputtele jauhotetuin käsin leivinpaperin päälle pellille matalia rieskoja (halkaisija noin 12 cm).
  4. Pistele rieskat tai tee pintaan haarukalla kuvioita. Paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku