Hyppää sisältöön

Gluteenittomat amerikkalaiset pannukakut

Gluteeniton
alle 60 min
g
Ainesosat
0.460 kg Sunnuntai Gluteenitonta jauhoseosta
0.020 kg leivinjauhetta
0.024 kg sokeria
0.0025 kg suolaa
0.700 l maitoa
0.120 kg munaa
0.080 kg ruokaöljyä
Paistamiseen
Sunnuntai Juokseva rypsiöljyvalmistetta
Valmistusohje
  1. Sekoita jauhot, sokeri, leivinjauhe ja suola
  2. Vatkaa munien rakenne rikki erillisessä kulhossa. Lisää maito ja öljy. Sekoita joukkoon kuivat aineet.
  3. Anna taikinan turvota 10 minuuttia.
  4. Paista paistinpannulla miedolla lämmöllä halkaisijaltaan noin 10 cm pannukakkuja.
  5. Käännä pannukakku, kun siihen ilmestyy kuplia. Paista kullanruskeiksi. Jos taikina paksuuntuu paistamisen aikana liikaa, voit lisätä tilkan maitoa.
  6. Tarjoile marjojen, hillon tai vaahterasiirapin kanssa.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku