Hyppää sisältöön

Gluteeniton valkosuklaa-vadelmajuustokakku

Gluteeniton
yli 60 min
Ainesosat
0.100 kg Sunnuntai Leivontamargariinia
0.085 kg sokeria
1 kananmunaa
0.160 kg Sunnuntai Gluteeniton jauhoseosta
Täyte
0.100 kg valkosuklaata
0.200 kg tuorejuustoa
0.250 kg maitorahkaa
3 kananmunaa
0.040 kg sokeria
0.030 l sitruunanmehua
0.200 kg vadelmia
Valmistusohje
  1. Voitele irtopohjaisen (halkaisija 24 cm) pyöreän vuoan reunat. Vuoraa pohja leivinpaperilla.
  2. Pohjaa varten vaahdota margariini ja sokeri. Lisää muna hyvin vatkaten. Lisää joukkoon jauhot ja sekoita hyvin. Painele  taikina vuoan pohjalle ja reunoille ylös asti. Laita vuoka kylmään täytteen teon ajaksi.
  3. Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa. Yhdistä tuorejuusto ja maitorahka. Vatkaa joukkoon munat yksitellen.
  4. Lisää joukkoon  kevyesti vatkaten valkosuklaa sekä sitruunanmehu ja sokeri. Lisää lopuksi joukkoon vadelmat. Kaada täyte pohjan päälle.
  5. Paista kakku 175 asteeessa uunin alatasossa noin 60 minuuttia. Anna kakun jäähtyä vuoassa. Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku