Hyppää sisältöön
Siemennäkkileipä

Gluteeniton rapea siemennäkkäri

Gluteeniton
alle 60 min
g
Ainesosat
0.020 kg kuorellisia hampunsiemeniä
0.045 kg kvinoan siemeniä
0.030 kg seesaminsiemeniä
0.030 kg kuorellisia pellavansiemeniä
0.130 kg Elovena Gluteenitonta täysjyväkaurajauhoa
0.040 kg tattarijauhoa
0.006 kg suolaa
0.200 l vettä
0.050 kg Sunnuntai Juokseva rypsiöljyvalmistetta
Valmistusohje
  1. Sekoita siemenet, jauhot ja suola
  2. Kiehauta vesi ja lisää joukkoon Sunnuntai juokseva, sekoita.
  3. Kaada neste kuivien aineiden joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Anna tekeytyä hetken aikaa.
  4. Painele taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
  5. Voit ruuduttaa levyn veitsellä haluamasi kokoisiksi paloiksi. Uunissa taikinasta haihtuu kosteutta ja näin palaset irtoavat toisistaan.
  6. Paista 150 asteessa noin 45 minuuttia.
  7. Säilytä kannellisessa astiassa.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku