Hyppää sisältöön

Gluteeniton piimä-siirappileipä

Gluteeniton
Kananmunaton
yli 60 min
g
Ainesosat
0.230 kg Sunnuntai Gluteenitonta jauhoseosta
0.040 kg Elovena Gluteenittomia isoja kaurahiutaleita
0.045 kg Elovena Gluteenitonta täysjyväkaurajauhoa
0.001 kg fenkolia
0.006 kg suolaa
0.005 kg ruokasoodaa
0.035 kg rusinoita
0.035 kg auringonkukan siemeniä
0.400 l piimää
0.210 kg siirappia
0.030 kg Sunnutai Juokseva rypsiöljyvalmistetta
Voiteluun
0.040 kg siirappia
0.030 l vettä
Valmistusohje
  1. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  2. Yhdistä piimä, siirappi ja Sunnuntai Juokseva.
  3. Sekoita kuivat aineet nesteen joukkoon.
  4. Kaada taikina voideltuun leipävuokaan. Kohota noin 20 minuuttia.
  5. Sekoita siirappi ja vesi keskenään.
  6. Voitele leipä siirappi-vesiseoksella.
  7. Paista leipää 200 asteisen kiertoilmauunin alatasolla 40 minuuttia.
  8. Voitele leipä ja jatka paistamista noin 25 minuuttia.
  9. Voitele leipä kuumana ja jäähdytä hyvin ennen leikkaamista.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku