Hyppää sisältöön

Gluteeniton kylmäsavulohipiirakka

Gluteeniton
yli 60 min
g
Ainesosat
Pohja
0.100 kg Sunnuntai Leivontamargariinia
0.160 kg Elovena Gluteeniton täysjyväkaurajauhoa
0.050 kg juustoraastetta
0.200 l vettä
Täyte
0.150 kg kylmäsavulohta
0.060 kg sipulia
0.001 kg kuivattua tilliä (voit käyttää myös tuoretta)
0.200 kg tuorejuustoa
0.200 l kermaa
4 kananmunaa
0.100 kg juustoraastetta
0.005 kg dijon sinappia
0.030 l sitruunanmehua
0.003 kg suolaa
0.002 kg mustapippuria
0.004 kg sokeria
Valmistusohje
  1. Sekoita pehmeä margariini, jauhot, juustoraaste ja vesi keskenään. Painele taikina voidellun irtopohjaisen piirakkavuoan (halkaisija noin 23 cm) pohjalle ja reunoille. Laita kylmään siksi aikaa kun valmistat täytteen.
  2. Suikaloi kylmäsavulohi, pilko sipuli ja tilli.
  3. Sekoita tuorejuusto, kerma, munat, juustoraaste, sitruunanmehu ja mausteet keskenään. Lisää sipuli ja kylmäsavulohi.
  4. Kaada täyte pohjan päälle.
  5. Paista 175 asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku