Hyppää sisältöön
Sunnuntai gluteeniton kardemummakakku

Gluteeniton kardemummakakku

Gluteeniton
yli 60 min
g
Ainesosat
2 kananmunaa
0.170 kg sokeria
0.140 kg siirappia
0.100 l kermaa
0.100 kg Sunnuntai Juokseva rypsiöljyvalmistetta
0.260 kg Sunnuntai Gluteenitonta jauhoseosta
0.005 kg kardemummaa
0.002 kg kanelia
0.005 kg leivinjauhetta
Vuoan voiteluun
Sunnuntai Juokseva rypsiöljyvalmistetta
Vuoan leivitykseen
mantelijauhetta
Valmistusohje
  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää siirappi, kerma ja Sunnuntai Juokseva sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi.
  3. Kaada taikina voideltuun ja mantelijauheella jauhotettuun vuokaan (1,5 l).
  4. Paista uunin alimmalla ritilätasolla noin 50 minuuttia
  5. Peitä tarvittaessa paistamisen loppuvaiheessa kakun pinta foliolla, jotta pinta ei tummuisi liikaa.
  6. Kumoa hieman jäähtynyt kakku ja anna jäähtyä hyvin.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku