Hyppää sisältöön
Foccacia

Gluteeniton focaccia

Gluteeniton
Kananmunaton
Laktoositon
Maidoton
yli 60 min
g
Ainesosat
0.250 l vettä
0.006 kg Sunnuntai kuivahiivaa
0.003 kg psylliumia
0.015 kg öljyä
0.003 kg suolaa
0.002 kg sokeria
0.065 kg Sunnuntai Tumma Gluteeniton jauhoseosta
0.130 kg Sunnuntai Gluteeniton jauhoseosta
Mausteöljy
0.020 kg öljyä
rosmariinia
0.005 l sitruunanmehua
0.005 kg valkosipulia
Valmistusohje
  1. Sekoita kuivahiiva ja psyllium kädenlämpöiseen (42 asteisen) veden joukkoon. Anna turvota 10 minuuttia.
  2. Lisää öljy, suola ja sokeri. Lisää jauhot vähitellen. Vaivaa taikinaa 6-8 minuuttia joko sähkövatkaimella tai yleiskoneessa.
  3. Levitä taikina öljyllä voideltuun uunivuokaan (20 * 25 cm) ja anna kohota lämpimässä lähellä noin 25 minuuttia.
  4. Valmista tällä hetkellä mausteöljy. Kuori ja viipaloi valkosipulin kynnet ja sekoita kaikki aineet keskenään.
  5. Painele kohonneeseen leipää kuoppia sormin.
  6. Voitele leipä mausteöljyllä ja ripottele päälle sormisuolaa.
  7. Paista 225 asteessa 20 minuuttia.
  8. Voitele leipä kuumana mausteöljyllä.
  9. Nauti lämpimänä.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku