Hyppää sisältöön

Gluteeniton fetapestopizza

Gluteeniton
Kananmunaton
alle 60 min
g
Ainesosat
Pizzapohja
0.020 l vettä
0.030 kg öljyä
0.009 kg Sunnuntai kuivahiivaa
0.135 kg Elovena Gluteenitonta täysjyväkaurajauhoa
Kastike ja täyte
0.100 kg pestokastiketta
0.100 kg juustoraastetta
0.050 kg sipulia
10 kpl kirsikkatomaatteja
0.100 kg fetajuustoa
12 kpl mustia kivettömiä oliiveja
0.035 kg cashewpähkinöitä
Valmistusohje
  1. Sekoita reilusti kädenlämpöiseen (42 astetta) veteen öljy. Vispilöi nesteeseen pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva.  Sekoita loput jauhot taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Taikina jää normaalia pizzataikinaa löysemmäksi.
  2. Anna kohota liinan alla noin 20 minuuttia.
  3. Suikaloi sipuli ja puolita tomaatit.
  4.  Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  5. Kaada taikina jauhotetun leivinpaperin päälle ja painele jauhojen avulla ohueksi pohjaksi.
  6. Levitä päälle pestokastike ja juustoraaste. Ripottele päälle sipulisuikaleet, fetakuutiot, tomaatit ja oliivit.
  7. Paista uunin keskitasolla noin 12 minuuttia. Lisää pizzan päälle cashewpähkinät ja jatka paistamista vielä noin 5 minuuttia.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku