Hyppää sisältöön

Gluteeniton fenkolipiirakka

Gluteeniton
g
Ainesosat
Pohja
0.100 kg Sunnuntai Leivontamargariinia
0.160 kg Elovena Gluteenitonta täysjyväkaurajauhoa
0.050 kg juustoraastetta
0.100 l vettä
Täyte
0.450 kg fenkolia
0.100 kg sipulia
0.004 kg valkosipulia
0.030 kg hunajaa
0.002 kg silputtua tuoretta rosmariinia
0.200 kg kermaviiliä
2 kpl kananmunia
0.100 kg raejuustoa
0.003 kg suolaa
0.001 kg valkopippuria
0.100 kg puolitettuja kirsikkatomaatteja
Valmistusohje
  1. Nypi pehmeä margariini, jauhot ja juustoraaste murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Taputtele taikina jauhotetuin käsin voidellun pyöreän (noin 28 cm) pohjalle ja reunoille. Pistele haarukalla.
  2. Esipaista pohjaa 200-asteisen kiertoilmauunin alatasolla 10 minuuttia.
  3. Pese ja viipaloi fenkolit ohuiksi viipaleiksi (myös varret).
  4. Kuori ja viipaloi sipulit ohuiksi viipaleiksi.
  5. Kuullota fenkoleita ja sipuleita öljyssä paistinpannulla ensin kovemmalla lämmöllä ja hauduta sitten noin 10 minuuttia keskilämmöllä välillä sekoitellen, kunnes sipulit ovat pehmeitä. Mausta hunajalla, suolalla ja rosmariinilla. Tarkista maku. Kaada täyte pohjan päälle.
  6. Sekoita kermaviilin joukkoon munat, raejuusto ja mausteet. Kaada seos täytteen päälle.
  7. Levitä päälle puolitetut kirsikkatomaatit.
  8. Paista 200-asteisen kiertoilmauunin alatasolla noin 25 minuuttia.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku