Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Ota yhteyttä
Tilaa esitteitä
Näin tavoitat meidät
Palautelomake
Usein kysytyt kysymykset
Kuluttajatuotteet
« Takaisin
Tomaattinen Kaurajauhiskastike á la Antell
Annosmäärä:
Annoskoko:
g
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Tulosta
Ainekset:
1,500 kg
vettä
1,500 kg
tomaattimurskaa
0,400 kg
pakastesipulikuutioita
0,050 kg
sokeria
0,025 kg
suolaa
0,025 kg
kasvisliemijauhetta
0,015 kg
valkosipulimurskaa
0,006 kg
rouhittua mustapippuria
0,006 kg
savupaprikajauhetta
0,001 kg
kuivattua oreganoa
1,000 kg
pakastejuuressuikalesekoitusta
0,500 kg
pakastettuja puolikuivattuja tomaattipaloja
0,900 kg
Elovena Kaurajauhista
Suuruste:
0,500 kg
vettä
0,040 kg
maissitärkkelystä
Viimeistelyyn:
0,002 kg
pakastebasilikaa
maun mukaan
tuoretta chilipaprikaa
Ohje:
Mittaa kattilaan vesi, tomaattimurska, sipulikuutiot ja mausteet. Kiehauta.
Lisää juurekset, puolikuivatut tomaatit ja Kaurajauhis. Kypsennä.
Suurusta maissitärkkelyksellä. Kypsennä. Tarkista kastikkeen maku ja rakenne.
Viimeistele kastike tuoreella tai -pakastebasilikalla. Mausta halutessasi hienonnetulla chilillä.
Tarjoile Torino pastan ja parmesaanilastujen kanssa.
Kokeile myös näitä
Kaurajauhis-kasvislaatikko á la Antell
Feta-punajuuripastasalaatti
Taikinoidut omenakuutiot, Murotaikina
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Elovena Kaurajauhis 2kg 2 kg
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Ajankohtaista
Kaurajauhis-caesarsalaatti »
Kaurajauhis-punajuuri-vuohenjuustolasagne »
Kaurajauhis-kasvisrisotto »
Kaurajauhis-kasvislaatikko »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK