Suomen paras puuro

Annosmäärä:
Annoskoko: g
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Suomen paras puuro
Suomen paras puuro

Ainekset:

1 kplVuokia GN 1/1-100 mm, voitelu vuokasprayllä
0,800 kgElovena Pientä Kauralitistettä
1,750 lVettä
3,750 lNordic Kaurajuomaa
0,030 kgSuolaa

Ohje:

Voitele GN -vuoka. Mittaa vuokaan kauralitiste, vesi, kaurajuoma ja suola. Höyrykeitä 100 asteessa n. 50 minuuttia ilman kantta. Puuron valmistus padassa: Jos teet puuron padassa, käytä hiukan runsaammin nestettä, kypsymisaika on n. 20-30 minuuttia. Tämä Elovena-puuro voitti Vuoden Puuro -tittelin Lahdessa Sadonkorjuumessuilla 30.9.-1.10.2011 järjestetyssä kutsukilpailussa.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti