Soijarouhe-juuresbolognese

Annosmäärä:
Annoskoko: g
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Soijarouhe-juuresbolognese
Soijarouhe-juuresbolognese

Ainekset:

0,150 lSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
0,900 kgsipulikuutioita
3,500 lvettä
5,700 kgtomaattimurskaa
0,850 kgtomaattipyreetä
0,009 kgpippurisekoitusta
0,200 kgsuolaa
0,150 kgvaaleaa siirappia
0,017 kgoreganoa
6,000 kgTorino Kypsennettyä Soijarouhetta
5,000 kgjuureskuutioita

Ohje:

  1. Freesaa sipulia hetken aikaa Sunnuntai Juoksevassa.
  2. Lisää vesi, tomaattimurska ja -pyree, pippurisekoitus, suola, siirappi ja oregano. Hauduta kastikepohja maukkaaksi.
  3. Murusta soijarouhe kastikepohjaan, lisää juureskuutiot. Hauduta kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista maku.
  4.  Tarjoa lisäkkeeksi Torino Täysjyväpastaa sekä pestokastiketta, paahdettuja auringonkukansiemeniä ja parmesanraastetta.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti