Puutarhurin fetajuusto-pastasallaatti

Annosmäärä:
Annoskoko: g
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Puutarhurin fetajuusto-pastasallaatti
Puutarhurin fetajuusto-pastasallaatti

Ainekset:

1,300 kgTorino Tummaa Kierremakaronia
2,300 lVettä
0,020 kgKasvisliemijauhetta

Marinadi:

0,060 kgTilliä
0,400 l Rypsiöljyä
0,200 lPunaviinietikkaa
0,030 kgSokeria
0,030 kgSuolaa
0,006 kgSitruunapippuria
1,300 kgFetajuustoa kuutioina
2,600 kgApetit Puutarhurin sekoitus
0,100 kgKevätsipulia

Ohje:

Mittaa makaroni ja kasvisliemijauhe GN 1/1-65 vuokaan. Höyrystä uuni valmiiksi + 100 asteeseen. Mittaa vesi vuokaan. Vie vuoka välittömästi nesteen lisäyksen jälkeen uuniin, höyrykeitä +100 asteessa 16 minuuttia. Jäähdytä makaroni välittömästi kylmällä vedellä. Valuta hyvin. Sekoita marinadin ainekset ja lisää keitetyn makaronin joukkoon. Anna maustua kylmässä hetken.Lisää juustokuutiot, kohmeinen puutarhurin sekoitus ja hienonnettu kevätsipuli. Sekoita ja anna hetken maustua kylmässä ennen tarjoilua.

VINKKI!  Voit käyttää fetan asemesta myös mozzarellaa tai muita juustokuutioita. Jos haluat kirpeämpää makua, lisää viinietikan määrää.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti