Pehmeä mustikkapiirakka

Annosmäärä:
Annoskoko: g
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Pehmeä mustikkapiirakka
Pehmeä mustikkapiirakka

Ainekset:

0,300 kgmunia
0,400 kgsokeria
0,015 kgvaniljasokeria
0,250 kgSunnuntai Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
0,300 llaktoositonta ruokakermaa
0,650 kgSunnuntai Puolikarkeaa Vehnäjauhoa
0,020 kgleivinjauhetta
0,600 kgmustikoita

Ohje:

  1. Vatkaa munat, sokeri ja vanilliinisokeri kevyesti sekaisin.
  2. Lisää joukkoon juokseva margariini, kerma sekä kuivat aineet keskenään sekoitettuina. Sekoita taikina tasaiseksi.
  3. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm vuokaan.
  4. Ripottele mustikat pinnalle.
  5. Kypsennä kiertoilmapaistaen 170 asteessa 20-25 minuuttia, kunnes sisälämpötila on noin 90 astetta.
  6. Anna piirakan jäähtyä. Koristele piirakka jäähtyneenä tomusokerilla.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti