Mustaherukka-tuorejuustotorttu

Annosmäärä:
Annoskoko: g
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Mustaherukka-tuorejuustotorttu
Mustaherukka-tuorejuustotorttu

Ainekset:

5 kplPyöreitä, irtopohjaisia vuokia (24 cm halk.)

Pohja:

Täyte:

0,045 kgLiivatelehtiä
0,600 lLaimentamatonta mustaherukkamehua
1,600 lVispikermaa
1,600 kgMaustamatonta tuorejuustoa
0,340 kgSokeria

Kiille ja koristelu:

0,024 kgLiivatelehtiä
1,200 lLaimentamatonta mustaherukkamehua

Ohje:

Voitele kevyesti irtopohjainen vuoka (halkaisija 24 cm) . 10 annosta = 1 vuoka. Murskaa keksit monitoimikoneessa. Lisää sulatettu margariini ja sokeri. Sekoita tasaiseksi. Painele seos vuoan pohjalle ja nosta kylmään jähmettymään.Liota liivatelehtiä runsaassa kylmässä vedesä 5-10 minuuttia. Purista ylimääräinen vesi pois ja liuota ne kuumaan mehuun. Anna seoksen jäähtyä hieman. Vaahdota kerma. Sekoita tuorejuusto ja sokeri keskenään. Yhdistä kaikki täytteen ainekset keskenään kevyesti sekoittaen. Kaada täyte keksipohjan päälle vuokaan. Anna hyytyä kylmässä noin 2 tuntia.Valmista kiille: liota liivatelehtiä runsaassa kylmässä vedessä 5-10 minuuttia. Purista niistä vesi pois ja liuota ne kuumaan mehuun. Anna liuoksen jäähtyä haaleahkoksi ja kaada vuokaan hyytyneen täytteen päälle. Anna hyytyä kylmässä. Irrota kakku veitsen ja muovilastan avulla vuoasta. Koristele tuoreilla marjoilla.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti