Muru-punajuuri-vuohenjuustolasagne

Annosmäärä:
Annoskoko: g
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Muru-punajuuri-vuohenjuustolasagne
Muru-punajuuri-vuohenjuustolasagne

Ainekset:

0,800 kgvettä
0,800 kglaktoositonta ruokakermaa
1,200 kgtomaattimurskaa
0,400 kgvuohenjuustoa
0,040 kgkasvisleimijauhetta
0,225 kgElovena Muru Kaurajauhis
0,010 kgsuolaa
0,005 kgsokeria
0,380 kglasagnelevyjä (kuiva)
1,000 kgpakastepunajuurisuikaleita
0,300 kgjuustoraastetta

Ohje:

  1. Mittaa pataan vesi, ruokakerma, tomaattimurska ja kasvisliemijauhe. Kuumenna. Lisää joukkoon paloiksi leikattu tai käsin murennettu vuohenjuusto. Keitä seosta miedolla lämmöllä noin 20 min. Soseuta tasaiseksi.
  2. Lisää kastikkeen joukkoon Kaurajauhis. Kuumenna ja tarkista maku. Lisää suolaa ja sokeria tarvittaessa.
  3. Lado komponentit voideltuun GN 1/1-65mm vuokaan alla olevassa järjestyksessä:

500 g punajuurisuikaleita

1 kg kastiketta

50 g juustoraastetta

12 kpl pieniä kuivattuja lasagnelevyjä TAI 4 kpl GN-mitoitettuja levyjä

TOISTA.

  1. Viimeisen lasagnelevykerroksen päälle tulee pelkkä kastike ja 200 g juustoraastetta.

Lasagnelevyjä tulee yhteen vuokaan kaksi kerrosta. Toimipisteestä riippuen lasagneen voidaan tehdä vielä kolmas kerros, mutta vuoka tulee silloin erittäin täyteen.

  1. Esilämmitä uuni. Kypsennä lasagne yhdistelmätoiminnolla 140°C n. 35 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.
  2. Anna vetäytyä ennen tarjoilua. Vetäytymisvaihe on ruualle erittäin tärkeä!

Kokeile myös näitä

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti