Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Ota yhteyttä
Tilaa esitteitä
Näin tavoitat meidät
Palautelomake
Usein kysytyt kysymykset
Kuluttajatuotteet
« Takaisin
Kaurajauhis-lindströminpihvit á la Antell
Annosmäärä:
Annoskoko:
g
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Tulosta
Ainekset:
0,450 kg
Elovena Muru Kaurajauhista
0,200 kg
pakastesipulikuutioita
0,150 kg
korppujauhoja
0,200 kg
vettä
0,020 kg
suolaa
0,002 kg
savupaprikajauhetta
0,001 kg
jauhettua valkopippuria
0,500 kg
säilykepunajuuriviipaleita (soseutettuna)
0,180 kg
kananmunia
Ohje:
Mittaa kulhoon Kaurajauhis, sipuli, mausteet ja korppujauhot. Soseuta säilykepunajuuret ja lisää joukkoon.
Lisää vesi, sekoita ja anna massan turvota n. 10 min.
Lisää lopuksi kananmunat. Sekoita massa ja tarkista rakenne.
Paista kuumalla pannulla rypsiöljyssä koepihvi ja tarkista pihvin maku ja rakenne.
Ota pihveihin kaunis pintaväri pannulla ja kypsennä loppuun uunissa yhdistelmätoiminnolla 140°C n. 8-10 min.
Kokeile myös näitä
Mansikkapiirakka
Torino Täysjyväohra -lisäke, Minigen
Hiutalepuurojen keitto höyrytoiminnolla
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Elovena Muru Kaurajauhis 225 g
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Ajankohtaista
Kaurajauhis-caesarsalaatti »
Kaurajauhis-kasvisrisotto »
Kaurajauhis-kasvislaatikko »
Kaurajauhis-punajuuri-vuohenjuustolasagne »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK