Muru-kikhernecurry

Annosmäärä:
Annoskoko: g
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Muru-kikhernecurry
Muru-kikhernecurry

Ainekset:

0,100 kgrypsiöljyä
1,500 kgkuorittuja porkkanoita
0,240 kgkuorittuja sipuleita
0,110 kginkivääritahnaa
0,100 kggaram masala mausteseosta
0,080 kgvalkosipulimurskaa
0,040 kgpunaista chilipaprikaa
0,024 kgjuustokuminaa eli jeeraa
0,012 kgjauhettua korianteria
2,000 kgtomaattimurskaa
0,200 kgtomaattisoseeta
1,000 kgvettä
3,000 kgkookoskermaa
1,600 kgkikherneitä vedessä (kp)
0,100 kgfariinisokeria
0,900 kgElovena Muru Kaurajauhista
0,030 kgsuolaa
0,020 kgtuoretta korianteria

Ohje:

  1. Kuumenna rypsiöljy.
  2. Hienonna chilit tai käytä pakastechiliä. Hienonna sipulit ja viipaloi porkkanat. Freesaa kevyesti mausteiden kanssa. HUOM! Suuria määriä valmistettaessa lisää ensin vain puolet mausteista ja lisää niitä vähitellen sopivan voimakkuuden saamiseksi.
  3. Lisää tomaattimurska, -sose ja vesi. Kuumenna.
  4. Valuta kikherneet. Lisää joukkoon yhdessä kookoskerman kanssa. Lisää joukkoon aavistus fariinisokeria pyöristämään kastikkeen makua.
  5. Paista Kaurajauhis rapeaksi rypsiöljyssä paistinpannulla tai uunissa kuivapaistolla 160°C n. 15 min. Mausta suolalla. Lisää kastikkeen joukkoon.
  6. Tarkasta kastikkeen maku ja rakenne. Suurusta tarvittaessa maissitärkkelyksellä.
  7. Viimeistele valmis kastike/ annos hienonnetulla korianterilla. Tarjoa esim. basmatiriisin tai ohrahelmen kanssa.

Kokeile myös näitä

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti