Mantelinen omena-raparperipiirakka

Annosmäärä:
Annoskoko: g
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Mantelinen omena-raparperipiirakka
Mantelinen omena-raparperipiirakka

Ainekset:

1 kplVuokia GN 1/1-40 mm
0,830 kgSunnuntai Muffinssi- ja Piirakkamixiä
0,170 kgMantelijauhetta
0,010 kgKardemummaa
0,220 kgSunnuntai Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
0,350 kgKananmunia
0,220 lVettä

Pinnalle:

0,700 kgApetit Omena-raparperi

Ohje:

Mittaa huoneenlämpöiset mix, mantelijauhe, kardemumma, rypsiöljyvalmiste tai öljy, munat ja vesi yleiskoneen kulhoon. Sekoita 1 minuutti keskinopeudella ja 1 minuutti hitaalla nopeudella. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm vuokaan. Jaa pinnalle kohmeiset omena-raparperikuutiot. Kiertoilmapaista 170 aasteessa n. 25-30 minuuttia. Sisälämpötila n. 93 astetta, piirakka on kypsää. Ripota jäähtyneen piirakan pinnalle tomusokeria. Voit myös viimeistellä jäähtyneen piirakan kiilteellä. Katso ohje hyytelösokeripakkauksen kyljestä. Omenakuutioiden asemesta voit käyttää myös Apetit Marjasekoitusta.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti