Kaurajauhis-makaronilaatikko á la Antell

Annosmäärä:
Annoskoko: g
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Kaurajauhis-makaronilaatikko á la Antell
Kaurajauhis-makaronilaatikko á la Antell

Ainekset:

0,800 kgpakastevihanneskuutioita –tai suikaleita
0,800 kgTorino Täysjyväsarvimakaronia
0,675 kgElovena Kaurajauhista
2,500 kgvettä
0,500 kglaktoositonta ruokakermaa
0,340 kgkananmunia
0,030 kgkasvisliemijauhetta
0,025 kgsuolaa
0,002 kgrouhittua mustapippuria

Ohje:

  1. Ota juurekset sulamaan kylmiöön yön yli.
  2. Mittaa raaka Torino sarvimakaroni voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan à 800 g/vuoka. Sekoita sulaneet juurekset ja Kaurajauhis makaronien joukkoon. Isoja määriä valmistettaessa voit sekoittaa koko massan esimerkiksi padassa.
  3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään, mausta ja tarkista maku. Lisää munamaito makaroniseoksen joukkoon, sekoita kauttaaltaan.
  4. Esikuumenna uuni. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 160°C n. 30 minuuttia ja jatka vielä kypsennystä 185°C n.10 min, kunnes pinta on saanut kauniin värin. Huomioi, että paisto-ohje on uunikohtainen.
  5. Anna valmiin laatikon vetäytyä 5-10 min.
  6. Uuni, uunin täyttöaste ja tuotteiden lähtölämpötilat vaikuttavat kypsennykseen, tarkkaile paistoa ensimmäisellä valmistuskerralla. Muista, että tuote kypsyy vielä uunista otettuakin, vetäytymisvaihe on tärkeä!
     

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti