Kaurajauhis-kasvisrisotto

Annosmäärä:
Annoskoko: g
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Kaurajauhis-kasvisrisotto
Kaurajauhis-kasvisrisotto

Ainekset:

0,200 kgRypsiöjyä
1,350 kgElovena Kaurajauhista
0,600 kgpakastesipulikuutioita
0,020 kgruokasuolaa
2,000 kgrisottoriisiä
4,000 kgvettä
0,100 kgkasvisliemijauhetta
0,750 kgalkoholitonta valkoviiniä
1,500 kgpapu-porkkanamixiä
2,500 kglaktoositonta kuohukermaa
0,008 kgVälimeren yrttiseosta
0,002 kgkuivattua kirveliä
0,005 kgrouhittua mustapippuria
0,500 kgraastettua parmesaania

Ohje:

  1. Mittaa rypsiöljy kattilaan tai pataan. Freesaa Kaurajauhis ja sipuli kevyesti. Lisää joukkoon suola.
  2. Lisää risottoriisi. Sekoita. Lisää vettä litra kerrallaan siten, että riisi ehtii imeä nesteen itseensä ennen uuden lisäämistä.
  3. Lisää valkoviini ja kasvikset. Nesteen lähes imeydyttyä lisää kerma ja loput mausteet. Anna hautua miedolla lämmöllä välillä sekoittaen, kunnes risotto on kypsää.
  4. Lisää lopuksi joukkoon parmesaani. Sekoita tasaiseksi, tarkista maku ja rakenne.
  5. Koristele tuoreilla yrteillä ennen tarjoilua.

 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti