Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Ota yhteyttä
Tilaa esitteitä
Näin tavoitat meidät
Palautelomake
Usein kysytyt kysymykset
Kuluttajatuotteet
« Takaisin
Kaurajauhis-kasvisrisotto á la Antell
Annosmäärä:
Annoskoko:
g
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Tulosta
Ainekset:
0,200 kg
Rypsiöjyä
1,350 kg
Elovena Kaurajauhista
0,600 kg
pakastesipulikuutioita
0,020 kg
ruokasuolaa
2,000 kg
risottoriisiä
4,000 kg
vettä
0,100 kg
kasvisliemijauhetta
0,750 kg
alkoholitonta valkoviiniä
1,500 kg
papu-porkkanamixiä
2,500 kg
laktoositonta kuohukermaa
0,008 kg
Välimeren yrttiseosta
0,002 kg
kuivattua kirveliä
0,005 kg
rouhittua mustapippuria
0,500 kg
raastettua parmesaania
Ohje:
Mittaa rypsiöljy kattilaan tai pataan. Freesaa Kaurajauhis ja sipuli kevyesti. Lisää joukkoon suola.
Lisää risottoriisi. Sekoita. Lisää vettä litra kerrallaan siten, että riisi ehtii imeä nesteen itseensä ennen uuden lisäämistä.
Lisää valkoviini ja kasvikset. Nesteen lähes imeydyttyä lisää kerma ja loput mausteet. Anna hautua miedolla lämmöllä välillä sekoittaen, kunnes risotto on kypsää.
Lisää lopuksi joukkoon parmesaani. Sekoita tasaiseksi, tarkista maku ja rakenne.
Koristele tuoreilla yrteillä ennen tarjoilua.
Kokeile myös näitä
Marja-mannavaahto
Elovena kaurapuuro, pienestä kauralitisteestä
Luomukaurapuuro
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Elovena Kaurajauhis 2kg 2 kg
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Ajankohtaista
Kaurajauhis-kasvislaatikko »
Kaurajauhis-kasvisrisotto »
Kaurajauhis-punajuuri-vuohenjuustolasagne »
Kaurajauhis-caesarsalaatti »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK