Kaurajauhis-kasvislaatikko

Annosmäärä:
Annoskoko: g
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Kaurajauhis-kasvislaatikko
Kaurajauhis-kasvislaatikko

Ainekset:

2,500 kgkypsiä perunaviipaleita
0,300 kgkesäkurpitsaviipaleita
0,450 kgElovena Kaurajauhista
0,200 kgpakastesipulikuutioita
0,100 kgrypsiöljyä
0,002 kgsavupaprikajauhetta
0,020 kgruokasuolaa
0,300 kglaktoosittomia fetajuustokuutioita
0,300 kgpakastettuja puolikuivattuja tomaattipaloja
0,200 kgKoskenlaskija murennettua sulatejuustoa
0,004 kgVälimeren yrttiseosta
0,002 kgrouhittua mustapippuria
0,010 kgmaissitärkkelystä
1,000 kglaktoositonta 15 % ruokakermaa
0,200 kglaktoositonta juustoraastetta

Ohje:

  1. Voitele GN 1/1-65mm vuoka. Laita vuokaan perunaviipaleet ja viipaloitu kesäkurpitsa.
  2. Freesaa Kaurajauhis, sipuli ja mausteet rypsiöljyssä joko pannulla, kattilassa tai uunissa kuivapaistolla 160°C 10 min.
  3. Lisää vuokaan Kaurajauhis, valutettu salaattijuusto, puolikuivatut tomaatit ja sulatejuustomuru. Sekoita kevyesti sekaisin.
  4. Sekoita mausteet ja maissitärkkelys ruokakerman joukkoon. Kaada vuokaan, sekoita. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  5. Paista kuivapaistolla 160°C noin 30 min.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti