Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Ota yhteyttä
Tilaa esitteitä
Näin tavoitat meidät
Palautelomake
Usein kysytyt kysymykset
Kuluttajatuotteet
« Takaisin
Kaurajauhis-kasvislaatikko á la Antell
Annosmäärä:
Annoskoko:
g
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 2 kertaa
Tulosta
Ainekset:
2,500 kg
kypsiä perunaviipaleita
0,300 kg
kesäkurpitsaviipaleita
0,450 kg
Elovena Kaurajauhista
0,200 kg
pakastesipulikuutioita
0,100 kg
rypsiöljyä
0,002 kg
savupaprikajauhetta
0,020 kg
ruokasuolaa
0,300 kg
laktoosittomia fetajuustokuutioita
0,300 kg
pakastettuja puolikuivattuja tomaattipaloja
0,200 kg
Koskenlaskija murennettua sulatejuustoa
0,004 kg
Välimeren yrttiseosta
0,002 kg
rouhittua mustapippuria
0,010 kg
maissitärkkelystä
1,000 kg
laktoositonta 15 % ruokakermaa
0,200 kg
laktoositonta juustoraastetta
Ohje:
Voitele GN 1/1-65mm vuoka. Laita vuokaan perunaviipaleet ja viipaloitu kesäkurpitsa.
Freesaa Kaurajauhis, sipuli ja mausteet rypsiöljyssä joko pannulla, kattilassa tai uunissa kuivapaistolla 160°C 10 min.
Lisää vuokaan Kaurajauhis, valutettu salaattijuusto, puolikuivatut tomaatit ja sulatejuustomuru. Sekoita kevyesti sekaisin.
Sekoita mausteet ja maissitärkkelys ruokakerman joukkoon. Kaada vuokaan, sekoita. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Paista kuivapaistolla 160°C noin 30 min.
Kokeile myös näitä
Vehnäsämpylät
Torino Täysjyväsarvimakaroni -lisäke
Marjasmoothie
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Elovena Kaurajauhis 2kg 2 kg
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Ajankohtaista
Kaurajauhis-kasvislaatikko »
Kaurajauhis-caesarsalaatti »
Kaurajauhis-punajuuri-vuohenjuustolasagne »
Kaurajauhis-kasvisrisotto »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK