Kaurajauhis-kasviskiusaus á la Antell

Annosmäärä:
Annoskoko: g
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Kaurajauhis-kasviskiusaus á la Antell
Kaurajauhis-kasviskiusaus á la Antell

Ainekset:

0,800 kgpakastepapu-porkkanamixiä
0,250 kgpakastesipulikuutioita
3,000 kgkypsiä perunasuikaleita
0,675 kgElovena Kaurajauhista
0,025 kgsuolaa
0,015 kgkasvisliemijauhetta
0,005 kgvälimeren yrttiseosta
0,002 kgrouhittua mustapippuria
1,000 kglaktoositonta ruokakermaa
0,020 kgmaissitärkkelystä

Ohje:

  1. Sulata papu-porkkanamix ja sipulikuutiot yön yli kylmiössä. Voitele tarvittava määrä GN 1/1-65 mm vuokia.
  2. Sekoita kasvikset, perunasuikaleet, sipulikuutiot, Kaurajauhis, mausteet ja ruokakerma esimerkiksi padassa. (Näin isojenkin erien valmistaminen sujuu helposti). Sekoita lopuksi joukkoon maissitärkkelys sitomaan ylimääräinen neste, näin kiusauksesta tulee mehevä ja täyteläinen.
  3. Kuumenna pieni maistiainen esim. mikrossa ja tarkista maku.
  4. Jaa massa vuokiin. Esikuumenna uuni. Kypsennä kiusausta yhdistelmätoiminnolla 160°C noin 30-40 minuuttia.
  5. Anna vetäytyä 5-10 minuuttia ennen tarjoilua.
  6. Koristele tuoreilla yrteillä.
  7. Kypsennysohjeet ovat suuntaa-antavia. Huomioi omien uunien tehokkuus ja täyttöaste.
     

 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti