Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Ota yhteyttä
Tilaa esitteitä
Näin tavoitat meidät
Palautelomake
Usein kysytyt kysymykset
Kuluttajatuotteet
« Takaisin
Kaurajauhis-caesarsalaatti á la Antell
Annosmäärä:
Annoskoko:
g
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Tulosta
Ainekset:
0,100 kg
rypsiöljyä
2,000 kg
Elovena Kaurajauhista
2,000 kg
romainesalaattia suikaleina
1,500 kg
jäävuorisalaattia suikaleina
1,500 kg
caesarkastiketta
0,900 kg
parmesaanilastuja
0,400 kg
krutonkeja (oliiviöljyä, pestoa, valkosipulimurskaa)
0,250 kg
kirsikkatomaatteja
0,050 kg
herneenversoja
Ohje:
Paista öljyssä Kaurajauhis, säästä osa koristelua varten.
Huuhtele ja valuta salaatti, sekoita joukkoon parmesaanilastut, Kaurajauhis ja kastike. Paras lopputulos tulee itse tehdyllä caesarkastikkeella.
Koristele salaatti itse tehdyillä krutongeilla, paistetulla Kaurajauhiksella, puolitetuilla kirsikkatomaateilla ja herneenversoilla juuri ennen tarjoilua.
Kokeile myös näitä
Palermon pasta
Maukas pannukakku
Täysjyväinen Cappelli-lohipasta
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Elovena Kaurajauhis 2kg 2 kg
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Ajankohtaista
Kaurajauhis-caesarsalaatti »
Kaurajauhis-kasvislaatikko »
Kaurajauhis-punajuuri-vuohenjuustolasagne »
Kaurajauhis-kasvisrisotto »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK