Kasvissyöjän punajuuri-pastapaistos

Annosmäärä:
Annoskoko: g
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Kasvissyöjän punajuuri-pastapaistos
Kasvissyöjän punajuuri-pastapaistos

Ainekset:

1,200 kgpakastepunajuurilohkoja
0,200 kgpakastesipulikuutioita
0,750 kgpakasteporkkanasuikaleita
0,022 kgvalkosipulimurskaa

Liemi:

1,500 kgvettä
0,060 kgkasvisfondia
0,500 kgruokakermaa
0,009 kgsuolaa
0,350 kgTorino Kypsennettyä Soijarouhetta

Lisäksi:

0,300 kgTorino kauramakaronia
0,200 kgjuustoraastetta

Ohje:

  1. Kuumenna padassa Sunnuntai Juokseva.
  2. Freesaa punajuurilohkoja, sipulikuutioita ja valkosipulimurskaa 10 minuuttia kuumassa rasvassa.
  3. Punnitse raaka pasta voideltuun GN 1/1-65 mm pakkiin ja sekoita freesattujen juuresten kanssa.
  4. Kuumenna liemi kiehuvaksi. Murenna joukkoon soijarouhe.
  5. Kaada soijarouheliemi pakkiin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
  6. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 165 asteessa noin 20 minuuttia.
  7.  Anna vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti