Kasvispasta Torino Täysjyväcappelista

Annosmäärä:
Annoskoko: g
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Kasvispasta Torino Täysjyväcappelista
Kasvispasta Torino Täysjyväcappelista

Ainekset:

0,030 lrypsiöljyä
1vuoka GN 1/1-65 mm
0,250 kgsipulikuutioita
0,015 kgcurrya (suolaton)
2,500 lvettä
0,080 kgkasvisliemijauhetta (vähäsuolainen)
0,200 kgKeiju Vaaleaa Kastiketiivistettä
0,050 kgsiirappia
0,004 kgHerbes de Provence yrttisekoitusta (suolaton)
0,002 kgkurkumaa
0,020 kgvalkosipulimurskaa
0,080 lsitruunamehua
0,002 kgpippurisekoitusta (20% suolaa)
0,500 kgTorino Kypsennettyä Soijarouhetta
1,500 kgpapu-porkkanasekoitusta
0,500 llaktoositonta ruokakermaa (15%)
0,700 kgTorino Täysjyvä Cappellia
0,150 kgjuustoraastetta (mozzarella, 20%)

Ohje:

  1. Kuullota sipuli padassa öljyssä, lisää curry ja hauduta hetken aikaa.
  2. Lisää vesi, liemijauhe, kastiketiiviste ja mausteet. Anna kiehahtaa.
  3. Lisää soijarouhe, papu-porkkanasekoitus ja ruokakerma. Sekoita. Kiehauta, anna hautua hetken.
  4. Tarkista maku. Mausta asiakkaittesi maun mukaan. Voit lisätä kastikkeeseen mm. tomaattikastiketta ja yrttejä, jos haluat voimakkaamman maun.
  5. Mittaa raaka pasta vuokaspraylla voideltuun GN-vuokaan (0,700 kg/1kpl GN 1/1-65). Kaada päälle kuuma kastike. Sekoita hyvin.
  6. Lisää pinnalle juustoraaste.
  7. Yhdistelmäpaista 150 asteessa noin 25-30 minuuttia.
  8. Ota pasta uunista, kun se on vielä löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa.

 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti