Feta-punajuuripastasalaatti

Annosmäärä:
Annoskoko: g
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Feta-punajuuripastasalaatti
Feta-punajuuripastasalaatti

Ainekset:

Torino Kaura-Punajuuri Pasta

1,200 kg
8,000 kgvettä
0,030 kgsuolaa

Kastike:

0,240 kgsitruuna-rypsiöljyä
0,080 kgjuoksevaa hunajaa
0,060 kgvalko- tai omenaviinietikkaa
0,015 kgsuolaa
0,008 kgrouhittua mustapippuria

Lisäksi:

0,100 kgpinjansiemeniä tai pähkinöitä
0,750 kgfetajuustokuutioita
0,800 kgkirsikkatomaatteja
0,070 kgrucolaa
0,120 kgvalkosipulikrutonkeja

Ohje:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele nopeasti kylmällä vedellä ja valuta.
  2. Vispilöi kastikkeen aineet keskenään. Lisää kastike pastan joukkoon ja anna maustua kylmässä muutama tunti.
  3. Paahda pinjansiemenet/ pähkinät kuivalla pannulla kauniin ruskeiksi.
  4. Pyöräytä pastan joukkoon fetajuustokuutiot, puolitetut tomaatit ja rucola.
  5. Kaada salaatti tarjoiluastiaan ja ripottele päälle siemenet tai pähkinät ja krutongit

VINKKI: Saat salaatista ruokaisamman lisäämällä esimerkiksi palvikinkkua. 

Kokeile myös näitä

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti