Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Ota yhteyttä
Tilaa esitteitä
Näin tavoitat meidät
Palautelomake
Usein kysytyt kysymykset
Kuluttajatuotteet
« Takaisin
Feta-punajuuripastasalaatti
Annosmäärä:
Annoskoko:
g
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Tulosta
Ainekset:
Torino Kaura-Punajuuri Pasta
1,200 kg
8,000 kg
vettä
0,030 kg
suolaa
Kastike:
0,240 kg
sitruuna-rypsiöljyä
0,080 kg
juoksevaa hunajaa
0,060 kg
valko- tai omenaviinietikkaa
0,015 kg
suolaa
0,008 kg
rouhittua mustapippuria
Lisäksi:
0,100 kg
pinjansiemeniä tai pähkinöitä
0,750 kg
fetajuustokuutioita
0,800 kg
kirsikkatomaatteja
0,070 kg
rucolaa
0,120 kg
valkosipulikrutonkeja
Ohje:
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele nopeasti kylmällä vedellä ja valuta.
Vispilöi kastikkeen aineet keskenään. Lisää kastike pastan joukkoon ja anna maustua kylmässä muutama tunti.
Paahda pinjansiemenet/ pähkinät kuivalla pannulla kauniin ruskeiksi.
Pyöräytä pastan joukkoon fetajuustokuutiot, puolitetut tomaatit ja rucola.
Kaada salaatti tarjoiluastiaan ja ripottele päälle siemenet tai pähkinät ja krutongit
VINKKI: Saat salaatista ruokaisamman lisäämällä esimerkiksi palvikinkkua.
Kokeile myös näitä
Pasta-bolognesepaistos
Lohihyrrät
Ohrahelmisalaatti
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Ajankohtaista
Kaurajauhis-kasvisrisotto »
Kaurajauhis-caesarsalaatti »
Kaurajauhis-kasvislaatikko »
Kaurajauhis-punajuuri-vuohenjuustolasagne »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK