Aurinkoinen makaronilaatikko, Torino Soijarouhe

Annosmäärä:
Annoskoko: g
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Aurinkoinen makaronilaatikko, Torino Soijarouhe
Aurinkoinen makaronilaatikko, Torino Soijarouhe

Ainekset:

1 kplVuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,800 kgTorino Kuitusarvimakaronia
0,850 kgTorino Kypsennettyä Soijarouhetta
0,003 kgOreganoa
0,001 kgMustapippuria, rouhe
0,500 kgApetit Kesäporkkanasuikaleet
0,250 kgApetit Sipulikuutio
3,000 lVettä
0,030 kgKasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,240 kgKananmunia
0,020 kgSuolaa
0,150 kgJuustoraastetta (mozzarella)

Ohje:

Mittaa raaka makaroni voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan à 800 g/vuoka.Sekoita kypsä soijarouhe, oregano, mustapippuri, kesäporkkanasuikaleet ja sipuli keskenään. Anna seoksen maustua kylmässä hetken. Kun yrtit ehtivät ottaa nestettä itseensä, ne eivät nouse paiston alussa pintaan.Sekoita soija-kasvismassa makaronin joukkoon. Ripota pintaan juustoraaste. Sekoita vesi, liemijauhe, munat ja suola keskenään, tarkista maku. Kaada neste tasaisesti vuokaan. Vie vuoat esikuumennettuun uuniin välittömästi nesteen lisäämisen jälkeen. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 140 asteessa n.50 minuuttia, kunnes pinta saanut kauniin värin. Nosta lämpötilaa tarvittaessa. Anna vetäytyä lämpökaapissa. Uuni, uunin täytös ja tuotteiden lähtölämpötilat vaikuttavat kypsennykseen, tarkkaile paistoa ensimmäisellä valmistuskerralla. Muista, että tuote kypsyy vielä uunista otettuakin, vetäytymisvaihe on tärkeä.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti