Paistettua ohraa thaityyliin

Annosmäärä:
Annoskoko: g
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Paistettua ohraa thaityyliin
Paistettua ohraa thaityyliin

Ainekset:

Keitto-ohje:

1,2 kgTorino Ohrahelmeä
3,5 lvettä
0,024 kgsuolaa

Maustekastike:

0,120 kgKetjap Manis soijaa
0,045 kgkalakastiketta
0,060 kgsitruunamehua
0,050 kgSambal Oelektahnaa
0,010 kgvalkosipulimurskaa
0,020 kgsuolaa

Ohje:

3,400 kgTorino Ohrahelmeä
0,100 kgöljyä
0,300 kgpakaste sipulia
0,600 kgrikottuja kananmunia
0,450 kgpakaste herneitä
1,000 kghaluamaasi proteiinia (katkarapuja, kanaa, juustoa tms.)

Ohje:

  1. Keitä Torino Ohrahelmeä 15 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Kaada lävikköön, huuhtele kevyesti ja valuta hyvin.
  2. Valmista maustekastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään.
  3. Riko kananmunat astiaan ja vatkaa niiden rakenne rikki.
  4. Kuumenna öljy paistinpannussa tai wokissa. Kuullota sipulikuutioita hetki öljyssä. Lisää ohrahelmet. Paista välillä sekoittaen noin viisi minuuttia.
  5. Lisää munaseos kuuman ohran päälle, anna hyytyä hetki ja sekoita hyvin.
  6. Lisää maustekastike, herneet ja valitsemasi kypsä proteiini (katkarapu, kana, tofu, juusto, possun- tai naudanliha, papu). 
  7. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti